= Vegetarisch
Veel vegetarische gerechten zijn ook veganistisch mogelijk.
= Veganistisch
SOEPEN
BISQUE VAN KREEFT
citroenolie | peterselie | bosui
KNOLSELDERIJ & BLOEMKOOLSOEP
truffelolie | notencrunch | bosui
SALADES
SALADE VAN GEMENGDE TOMATEN
zuurdesem crostini | aceto-balsamicocrème | basilicumolie
VOL LOF SALADE MET ACETO BALSAMICO
peer | biologische blauwader geitenkaas | sinaasappeldressing
GEPOFTE BIET MET MIERIKSWORTEL HANGOP
rode spitskool | tomaten mix | gebrande geitenkaas
BURRATA DI BUFALA
eekhoorntjesbrood & truffelolie | gemengde noten | bospadenstoelenmix
GEBRADEN VITELLO MET TONIJNMAYONAISSE
gel van paprika | krokante kappertjes | zuurdesemcrostini
BROODJES
FOCACCIA MET MOZZARELLA
hazelnoten | pesto | Lorenzo 1. olijfolie
OERBOL MET AVOCADO EN HUMMUS
gekleurde sesam | granaatappel | radijs
MOMENTO’S ZEEWIERBURGER VAN “DUTCH WEED BURGER”
algenbroodje | zeewiersaus | gekarameliseerde ui
CIABATTA MET GEROOKTE ZALM
avocado | hütte kässe | komkommer
FLAGUETTE MEERGRANEN MET RUNDERCARPACCIO
hazelnoot | Parmezaan | truffelricotta
CIABATTATOSTI KAAS & HAM
kruidenroomkaas | tomaat | frisée | rode ui
BROODJE WARME KIPPENDIJ MET SPICYSAUS
zoetzuur | ijsbergsla | rode spitskool
MOMENTO’S BLACK ANGUS BURGER
zwart brioche broodje | guacamole | gekarameliseerde ui
CIABATTA MET BOURGONDIER RUNDVLEESKROKET OF GROENTENKROKET
gekarameliseerde ui | mosterd | augurk
SPECIALS
HUISGEMAAKTE GROENTENQUICHE
gemaakt van seizoen groenten | salade
CLUB SANDWICH MOMENTO
toast | quacamole | tomaat | sla | ei | kip | bacon | rode ui | chips
PANNENKOEK MET GEKARAMELISEERDE PEER
amandelschaafsel | ahornsiroop
PANNENKOEK MET ROOD FRUIT
griekse yoghurt | notenmix | ahornsiroop
PANNENKOEK MET KRUIM VAN OREO
slagroom | poedersuiker
PANNENKOEK NATUREL
extra topping | kaas | spek | champignon | banaan
GRANOLA EN GRIEKSE YOGHURT
huisgemaakte bosbessenjam | notenmix | roodfruit
DESSERT
TAART VAN DE WEEK
Een wekelijks veranderend taartje.
MOMENTO’S ITALIAANSE KOFFIE MET WITTE CHOCOLADE IJS & CANTUCCINI
Dubbele espresso over een bol witte chocolade ijs geschonken
PANNACOTTA & MACARON
Coulis en poeder van Iraanse pistache.
TIRAMISU MOMENTO
Een twist op de Italiaanse klassieker met lange vingers
RICOTTATAART
Legendarische huisgemaakte ricottataart, need I say more?
BLUEBERRY VEGAN TAART
Blauwe bessen en de rest is geheim.
APPELTAART MET SLAGROOM
Appel, appel en nog eens appeltaart.
SOEPEN
BISQUE VAN KREEFT
citroenolie | peterselie | bosui
KNOLSELDERIJ & BLOEMKOOLSOEP
truffelolie | gekneusde noten | bosui
VOORGERECHTEN
SALADE VAN GEMENGDE TOMATEN
zuurdesem crostini | aceto-balsamicocrème | basilicumolie
BURRATA DI BUFALA
Eekhoorntjesbrood & truffelolie | gemengde noten | bospadenstoelenmix
GEPOFTE BIET IN MIERIKSWORTEL HANGOP
roodlof | cherrytomaat | gebrande geitenkaas
VOL LOF SALADE MET ACETO BALSAMICO
peer | biologische blauwader geitenkaas | sinaasappeldressing
TERRINE VAN KREEFT MET BRIOCCHE GEBAKKEN IN CITROENOLIE
zalmousse | koraal tuile | forelleitjes
FRITTO MISTO DI MARE
gefrituurde vis | zeevruchten | citroen
VITELLO MET TONIJNMAYONAISSE
gel van paprika | krokante kappertjes | zuurdesemcrostini
PROEVERIJ VAN HAAS MET PEER TERRINE & KONIJN MET BIER TERRINE
eendenlevermousse | wentelteefje van suikerbrood | stoofpeer
BIJGERECHTEN
HUISGEMAAKTE VERSE FRIET | BRANDER MAYONAISE
ZOETE AARDAPPELFRIET MET PARMEZAAN EN LIMOENZESTE
POLENTASTICKS | LIMOENYOGHURT AIOLI
BROOD MET HUISGEMAAKTE SALIE BOTER & BIETENBOTER
HOOFDGERECHT
ONZE VEGEAN VERSIE VAN MELANZANE ALLA PARMIGIANA
vegan Parmezaan | aubergine | tomaten reductie
LASAGNE VAN GEPOFTE BATAAT & BIET
kikkererwten | huisgerookte knolsederij | redmeat radijs
LINGUINE MET AMANDEL & TOMATEN SUGO
pecorino | basilicum | tomaten
MOMENTO’S ZEEWIERBURGER VAN “DUTCH WEED BURGER”
algenbroodje | zeewiersaus | huisgemaakte friet
ZALMMOOT LIMOENGEL EN ESPUMA VAN PREI
romanesco | krieltjes | prei in pernod
LINGUINE MET VIS & ZEEVRUCHTEN
tomaten | ansjoviscreme | peterselie
HERTENBIEFSTUK MET GECARAMELISEERDE POMPOEN
Honing-bloemkoolsaus | rosevalaardappel | spruitjes
ENTRECOTE VAN DE GRILL MET BATAATCREME
bospeen | salieboter | gegrilde courgette
VERSE PAPPARDELLE MET WILDZWIJNSRAGOUT
shiitake | parmezaan | eekhoorntjesbrood & truffelolie
MOMENTO’S BLACK ANGUS BURGER
zwarte brioche | pittige guacamole | gekarameliseerde ui | huisgemaakte friet
DESSERT
MOMENTO’S BLONDIE
witte chocolade, Bastognekoekbodem, roodfruit en frambozensorbet.
PANNACOTTA & MACARON
roodfruitcoulis, roodfruit.
TIRAMISU
van blauwe bessen en huisgemaakte limoncello.
RICOTTATAART
legendarische huisgemaakte ricottataart, need I say more?
BLUEBERRY VEGAN TAART
blauwe bessen en de rest is geheim.
APPELTAART MET SLAGROOM
appel, appel en nog eens appeltaart.
= Vegetarisch
Veel vegetarische gerechten zijn ook veganistisch mogelijk.
= Veganistisch
XL BORRELPLATEAU
een proeverij van vis, vlees en vega
NACHOS UIT DE OVEN MET CREMEFRAISCHE
Cheddarcrème | mais | tomaat | guacamole | ui
FRITTO MISTO DI MARE MET LIMOENYOGHURT
gefrituurde vis | zeevruchten | citroen
WARM BORREL ASSORTIMENT
diverse gefrituurde snacks 15 stuks | 2 soorten dips
RUNDER, KAAS OF VEGETARISCHE BITTERBAL
bitterballen 6 stuks | grove mosterd
BROOD MET SALIE & BIETENBOTER
brood assortiment
HUISGEMARINEERDE OLIJVENMIX
Cerignola olijf met pit & Kalamata zonder pit
ZOETE AARDAPPELFRIET
Parmazaan & limoenzeste
POLENTASTICKS
limoenyoghurt aioli
HUISGEMAAKTE VERSE FRIET
Brander mayonaise