JOUW EVENT & DE MOGELIJKHEDEN

de mogelijkheden.

Ruimte huren (momento | rozet)

Momento heeft samen met Rozet diverse ruimtes te huur of het nou voor een klein gezelschap is of voor 300 personen er zijn uitgebreide mogelijkheden. Niet alleen hebben we altijd de mogelijkheid om naar buiten uit te wijken door ons geweldig grote panorama terras, ook beschikken we over alle audiovisuele faciliteiten voor een geslaagd evenement.

We doen er bij Momento alles aan om je volledig te ontzorgen. 
Persoonlijk contact om samen iets moois te creëren of te organiseren is hierbij altijd ons uitgangspunt. Wil je een lunch, buffet, BBQ of een walking diner erbij? Dat kan! Ieder evenement is anders, daarom maken we offertes altijd op maat. Om je een indicatie te geven werken we met richtprijzen van de ruimtes in Rozet. Na ons eerste contact zorgen we voor een complete prijsopgave.

contact

WIJ WERKEN SAMEN MET

WIJ WERKEN SAMEN MET GREENDISCH OM JOUW EVENT NOG GROENER TE MAKEN

Samen met Greendish willen wij zorgen voor een duurzame en gezonde voeding voor iedereen en overal beschikbaar maken. Dat is onze missie samen. Wij geloven dat we deze grote verandering kunnen realiseren door kleine veranderingen op het bord.

De dreigende klimaatverandering en stijgende behoefte aan voedsel motiveert ons de verandering in gang te zetten die nodig is voor de gezondheid van de aarde en onze toekomst. Omdat vaak de gedachte heerst dat duurzaam en gezond eten duur, moeilijk en niet lekker is, laten wij graag zien dat het ook anders kan.

Zo zet Greendisch zich voor ons in
Door professionals in de food sector te ondersteunen én te motiveren de best mogelijke voedselkeuzes te maken, realiseren wij kleine veranderingen op het bord die grote impact hebben. Zo zetten we in op meer plantaardig eten, gecertificeerde producten inkopen en het reduceren van voedselverspilling, zonder de marge en gasttevredenheid uit het oog te verliezen. Daarbij maken wij, samen met de food professionals, zowel de samenleving als de wereld om ons heen gezonder!

contact

Trouwen

Ons panoramaterras op het Rozegebouw is een prachtige locatie voor jullie aanstaande huwelijk(sfeest) maar ook Momento zelf leent zich uitstekend hiervoor. Met ruimte voor 240 gasten in Momento tot 500 gasten op het panoramaterras kan het zeker een groots feest worden. En wat dacht je van de Historische kelders onder Rozet om je feest tot in de late uurtjes door te laten gaan. Ook hier zijn de mogelijkheden zeer breed. Wil je meer weten of onze locatie persoonlijk eens zien? Dan geven wij graag een uitgebreide rondleiding. Neem contact met ons op voor meer informatie, ons team ontzorgt u van het eerste telefoontje tot de laatste gast vertrokken is!

contact

Feesten & partijen

Momento verzorgt al ruim 9 jaar feesten en partijen in Rozet, met als kickstart de Mode Biënnale (MoBA 2013). Een maand lang waren wij gastheer van van dit europese event. Maar ook catering voor events als Giro d'Italia, AS Roma, Arnhemse Uitnacht, WK Skate Arnhem en vele andere mooie momenten hebben we mogen presenteren. 

Wil jij een bijzonder bedrijfsfeest, gala of diner geven of laten cateren? Laten wij samen naar iets groots toe werken, zodat het een onvergetelijk moment wordt voor iedereen. 

contact