Kidscorner

zorgeloos eten

Lekker onderuit zakken met een kopje koffie en een goed gesprek voeren met een vriend(in) die je al een tijdje niet gesproken hebt! Of even wachten tot dochter of zoonlief klaar is met de les en nog even een taartje wilt eten met elkaar. De kleine kan je lekker loslaten in onze kidscorner (wel met een schuin oogje op blijven letten!) en ontspannen maar. Wij hebben een plek om dit lekker te kunnen doen. Of je nou komt lunchen, dineren of gewoon komt borrelen de kids komen niks tekort. Wij hebben een uitgebreide kindermenukaart en eventueel spellen of tekenspullen waar ze zich prima mee kunnen vermaken.

Restaurant impressie

Proef de sfeer van Momento!

The fondest memories are made gathered around the table… 

Lounge

even relaxen

De lounge is naast de kidscorner dus lekker voor gezinnen om de middag door te brengen. S’avonds kan je lekker beginnen met een lekkere cocktail of goed glas wijn in combinatie met onze befaamde borrelplank. Je kan de lounge ook reserveren voor je verjaardag, gender reveal of gewoon een uitgebreide borrel met vrienden. 

GOOD DAY’S START WITH DOUBLE ESPRESSO AND YOU!!!

Restaurant

lekker eten

Ons a la carte restaurant Momento is onder te verdelen in drie verschillende zones, het café, het restaurant en de middenzone. Dit maakt dat iedere bezoeker een prettige zitplek kan vinden. De opnieuw gestoffeerde tweedehands stoelen en banken zorgen voor een huiskamersfeer en worden afgewisseld met maatwerk meubels die qua schaal zijn afgestemd op de robuuste architectuur van het gebouw. je kan een van deze ruimtes afhuren voor diners, gala’s presentaties of bedrijfsfeesten.

Our terrace means cocktail captions for instagram

Terrassen

Prachtig uitzicht

Aan de voorzijde van Rozet staat het uitgebreide terras van Momento waar het met warme dagen heerlijk toeven is. Het terras biedt ruimte aan 80 gasten en kan afgehuurd worden voor kleinere feesten en partijen. Voor grotere feesten, trouwerijen of bedrijfsfeesten beschikken wij ook over het mooiste panoramaterras van Arnhem! voor partijen tot 500 personen is zeker mogelijk. Vanaf dit bijzondere panoramaterras kijk je uit over de hele stad. Barbecue, buffet, borrel, lunch: er is veel mogelijk op het dakterras. stuur je aanvraag naar sales@momento-arnhem.nl

with great food comes great wine

Het Team

Ons team is er voor jou!

Bij ons is iedereen welkom, wij proberen ons team zo divers en onderscheidend als mogelijk te houden. Wij zijn erkend leerbedrijf en begeleiden zowel in de bediening als keuken meerdere opleidingen op dit moment. Om ons team te blijven motiveren krijgen ze regelmatig workshops en trainingen en mogelijkheden zichzelf te ontwikkelen. Om ons team zo flexibel en sterk mogelijk te houden rouleren wij regelmatig van positie waardoor je echt een allround collega wordt. Wil je werken, stage lopen, BBL, BOL volgen bij ons? Mail dan naar info@momento-arnhem.nl.

Adres

Oude Oeverstraat 98
6811 JZ Arnhem, Nederland

In de omgeving van Restaurant Momento zijn diverse parkeergelegenheden.
Parkeergarage Rozet is het dichtst bij.

Houd rekening met het strenge parkeerbeleid van de gemeente Arnhem.

Bereikbaarheid

Openingstijden

Maandag

10:00 - 22:00

Dinsdag

10:00 - 22:00

Woensdag

10:00 - 22:00

Vrijdag

10:00 - 23:00

Donderdag

10:00 - 23:00

Zaterdag

10:00 - 23:00

Zondag

gesloten

Praktische informatie

handig om te weten

Dagje Arnhem?

Rondleiding door Arnhem